Tara čiri - Japonská polévka z tresky a zeleniny


27-06-2007 15:30 - Zdroj: yoshiko.blog.cz
Japonská polévka z tresky a zeleninyIngredience 200 g tresky nebo jiného bílého rybího masa, 3 hrnečky vývaru, 100 g čerstvého špenátu nebo kadeřávku, 5 g sušených hub, glutasol (vegetu), čtvrt lžíce sójové omáčky, 4 plátky oloupaného citrónu, sůl. Doba přípravy Tresku nebo jinou rybu dobře osolíme. Nakrájíme na čtyři stejné kousky a dáme vařit do vývaru. Špenát nakrájíme na tenké proužky a dáme ho vařit zvlášť. Zvlášť také necháme povařit sušené houby. Do polévky, ve které se zatím vaří pouze ryba, přidáme glutasol, sójovou omáčku a sůl. Přidáme špenát a houby. Do každé misky nebo talíře dáme kus ryby, úměrně špenátu, hub a vývaru. Každou porci ještě přichytíme glutasolem, sójovou omáčku, popřípadě dosolíme. Přílohy Polévku před podáváním přizdobíme plátkem citrónu.Tento skvělý recept jsem našla TADYDobrou chuť... - Pokračovat...
addthis





Poslední příspěvky z blogu:
yoshiko.blog.cz



Zašlete svůj blog
Požadavky na Blog
Ochrana osobních údajů
Kontakty

This site uses Thumbshots previews